"Emotion is achieved through a perfect harmony between our senses"

Een perfecte harmonie

Een perfecte harmonie

Wij zien een emotie als een perfecte harmonie tussen alle zintuigen. Het geschikte decor ontwikkelen begint steeds met een dialoog waarbij wij naar uw wensen en doelstellingen luisteren. Hierbij staat een vraag centraal; welke emotie(s) wilt u overbrengen aan uw bezoekers en welke zintuig(en) wenst u hierbij te prikkelen? Dankzij onze originele aanpak kunnen wij met de juiste light design samen met u elke emotie aanwakkeren om een totale customer experience te bereiken.

light emotion2

Een show met de nauwkeurigheid van een klok

Een show waarbij muziek, video en special effects perfect samenlopen is wat het verschil maakt. Zo bereikt u het waouw-effect! Uw publiek wordt meteen meegesleept door de show en kan zo helemaal meegaan in uw verhaal en bereikt u een volledige emmertie met de ultieme klantenbeleving .

Deze shows worden volledig op maat gemaakt en passen steeds binnen de locatie en uw budget. Gaat het om een kleine show met een paar lampen of een groots podium met special fx, video en pyro wij brengen via light design alles in evenwicht om een perfecte harmonie te bereiken waarmee uw show 200% tot leven komt.


 

Eerst zien dan geloven?

Wij maken graag voor u een fotorealistisch 3D prev-isualisatie. Dankzij onze in-house Capture studio kunnen wij uw shows op voorhand maken. Als repetitietijd beperkt is kan deze zelfs op voorhand geprogrammeerd worden.


 

Project van A tot Z

Dankzij onze in-house projectmanagement afdeling kunnen wij uw project van design tot opbouw en afbraak volledig ontwikkelen en ondersteunen

meer informatie>


 

Less is more

Heeft u een kleiner budget? Dit is geen probleem, onze filosofie “less is more” zorgt ervoor dat wij voor elk budget iets fantastisch kunnen ontwikkelen. Vaak kunnen de kleine dingen het verschil maken.

less_more