"Emotion is achieved through a perfect harmony between our senses"

Een perfecte harmonie

Wij zien een emotie als een perfecte harmonie tussen alle zintuigen. Het vinden van de perfecte light design begint met een goede dialoog waarbij wij naar u luisteren. Welke emotie wenst u over te brengen aan uw publiek en welke zintuigen wenst u hierbij te prikkelen?
Dankzij onze originele aanpak kunnen wij in werkelijk elke ruimte Dé sfeer creëren die ervoor zal zorgen dat u de gewenste customer experience bereikt. .

light emotion2

winkel design

Uw product in de kijker

Uw muziek, product of kunstwerk in de kijker zetten is het belangrijkste. Daarom werken wij zeer nauw samen met de artiest, de ontwerper en/of de architect om de light design te ontwikkelen die het plaatje compleet maakt om die extra dimensie te brengen waarbij het publiek volledig meegenomen wordt in uw verhaal
Meer informatie over onze originele oplossingen voor uw commerciële panden .


 

Eerst zien dan geloven?

Wij maken graag voor u een fotorealistische 3D pre-visualisatie. Dankzij onze in-house Capture studio kunnen wij uw show op voorhand maken en als repetitietijd beperkt is kunnen wij deze zelfs op voorhand programmeren.

light design 3D


 

Project van A tot Z

Dankzij onze in-house projectmanagement-afdeling kunnen wij uw project van ontwerp tot opbouw en afbraak volledig ondersteunen.

Zie hiervoor onze afdeling Event Management.


 

Less is more

Heeft u een kleiner budget? Onze filosofie “less is more” zorgt ervoor dat wij voor elk budget een gepaste oplossing kunnen vinden. Kleine details kunnen vaak een groot verschil maken.

less_more