"The right atmosphere that lasts forever"

Steeds maatwerk

Wij werken altijd op maat en met een persoonlijke aanpak. Wij gaan voor u telkens op zoek naar de beste oplossing die binnen uw budget past. Wijn zijn uiterst flexibel waardoor wij ons steeds kunnen aanpassen aan uw planning. Wij bieden oplossingen aan voor licht, geluid en decor.


10257257_304008043129765_5574461608564684045_o

Het juiste licht

Een mooi interieur of een knap product dienen naar behoren in de kijker gezet te worden. Om voor u de juiste sfeer te creëren, plaatsen wij telkens de juiste lamp op de juiste plaatst. Wij kiezen voor langdurige oplossingen kiezen, daarom werken wij vooral met LED verlichting. Deze technologie biedt dezelfde warmte als conventionele lampen met 1/10 van het verbruik van een gloeilamp.
U kunt bij ons terecht voor zowel privé als commerciële panden, zowel winkels, restaurants als discotheken.


 

Een goede klank

Naast lichtinstallaties plaatsen wij ook geluidsinstallaties. Wij starten daarvoor altijd met een akoestische analyse om zo binnen de nieuwe geluidsnormen een aangename, warme en duidelijke klank te creëren. Voor ons geluid werken wij met speakers van het Duitse merk AD-systems. Dankzij deze handgemaakte producten uit Duitsland kunnen wij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen.

IMG_2395


 

En wat erna?

Ons werk stopt niet bij de plaatsing. Wij bieden een zeer goede dienst na verkoop. Met onder anderen een 24/7 service voor vervangingen en eventuele aanpassingen aan het systeem tot 3 maanden na de plaatsing. Nadien worden herstellingen uitgevoerd binnen de 2 dagen. Lukt dit niet dan krijgt u een vervangtoestel. Wij bieden ook onderhoudscontracten aan.